shadow_left
 
CeccarSibiu
Shadow_R
   
ROF
Regulament de Organizare si Functionare al CECCAR PDF Imprimare E-mail
         HOTĂRÂRE   Nr. 1 din 23 octombrie 1995    *** Republicată
Regulamentul de organizare şi funcţionare a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România
EMITENT:      CORPUL EXPERŢILOR CONTABILI ŞI CONTABILILOR AUTORIZAŢI DIN ROMÂNIA
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL  NR. 601 din 12 august 2008

    *) Republicat în temeiul art. III din Hotărârea Consiliului Superior al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România nr. 8/90/2008 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 466 din 23 iunie 2008, dându-se textelor o nouă numerotare.
    Regulamentul de organizare şi funcţionare a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România a fost aprobat prin Hotărârea Conferinţei naţionale a experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din România nr. 1/1995 şi a mai fost republicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 153 din 28 martie 2001.

    CAP. 1
    Dispoziţii generale

    1. Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, denumit în continuare Corpul, este persoană juridică de utilitate publică şi autonomă, din care fac parte experţii contabili şi contabilii autorizaţi, precum şi societăţile comerciale de expertiză contabilă şi societăţile comerciale de contabilitate, în condiţiile prevăzute de lege.
 
Citeste mai departe...